5 Råd til at Holde Børn Sikre på Legepladsen

0

249696-plastic-glider-yellow

Selvom vejret er ved at blive koldere i det meste af landet, er der stadig masser af tid til at være udenfor. Faktisk er det ofte lettere at nyde det, når det ikke er så varmt, da man ikke konstant skal sørge for at drikke vand og at være i skyggen. Hvis du har en legeplads i nærheden, ved du sikkert, hvor meget dine børn elsker dem. Ikke alene får de motion, men også masser af hjælpsomme sociale interaktioner. Her er nogle råd til at holde dine børn sikre, når I tager på Uniqa legepladsen.

  1. Undgå gynger med træ- eller metalsæder.

Disse har en tendens til at klemme fingre og hud, og med tilstrækkelig kraft, kan det gøre virkelig ondt. Vælg de tungere plastikgynger, hvor kæden møder sædet væk fra kroppen.

  1. Tag en førstehjælpskasse med dig.

At lege på legepladser kan nogle gange gå hårdt for sig, og det er helt sikkert okay, men sørg for altid at have en førstehjælpskasse i bagagerummet af din bil – bare for en sikkerhedsskyld. Det er en god ting at have med uanset hvad.

  1. Meld fare ved legepladsen øjeblikket.

Hvis du bemærker, at noget er gået i stykket eller noget er gået i stykker, mens du har været på legepladsen, skal du straks melde det til den rette myndighed. Det kan være skolen, parkmyndigheden eller byrådet. Hvis det ikke umiddelbart er klart, hvem der driver legepladsen, skal du kigge efter et klistermærke på en af konstruktionerne.

  1. Overvåg dine børn aktivt

At overvåge aktivt betyder ganske enkelt at være opmærksom. Det vil nok ikke være så svært – dine børn vil kræve, at du ser dem rutsche ned af rutschebanen eller klatre op ad stigen. Den nemmeste måde at overvåge på er at deltage i legen.

  1. Besøg en legeplads med bløde underlag på jorden.

Nu til dags har de fleste legepladser bløde overflader, men nogle af de ældre har ikke. De fleste legepladser har elementer, der er lidt over jorden, så det vil være godt at have noget under dig, der kan absorbere fald. Du bør lege på steder med sand, ærtegrus, flis eller jordækning, gummi eller syntetisk græs.