Elektrisk Sækkevogn – nyttige for enhver DIY Enthusiast

Sækkevogne er uundværlige redskaber til at håndtere det ellers uhåndterbare gods. Det gør enhver ukyndig flyttemand, til en elite flyttemand meget hurtigt. Man behøver ingen viden omkring løfteteknik og andet, og man kan skåne sig enorme arbejdsskader, ved klogt at stable sit gods på sækkevognens gulv, hvorefter man blot skubber eller trækker det hele i den retning man nu skal køre. Men der er dog nogle enkelte ting, man skal have styr på, inden man giver sig i kast med at flytte kontorets printer til et nyt rum.

Hjul og kilo

Sækkevognen er lavet af en massiv stålramme og du vil finde at det ikke er det, der er problemet. Som en gammel flyttemand sagde til mig – dine hænder giver op, før metallet gør det. Så hvad er det helt præcist, der styrer, hvor mange kilo du kan læsse din sækkevogn med? Svaret er enkelt – hjulene. Nærmere betegnet, hjulenes diameter, og hjulenes dæktryk. Sørg for inden du begiver dig i krig med det hele, at du har pumpet dækkene hårdt (lige så hårdt som dækkenes indeks siger – kig nær rammen der står et antal bar, man må pumpe dem til.) Når dækkene er pumpet hårdt, ruller de som kuglelejer i olie, det atmosfæriske tryk løfter det hele fra jorden, og du skal blot give sækkevognen fremdrift, hvorefter en blanding af ubalance og tyngdekraft driver godset frem på en let facon for dig.

Prisen er til at klare

Selvom elektriske sækkevogne er i den dyre ende, er de også hurtigere at arbejde med, så er man på accord kan sådan en godt tjene sig hjem. Er man det ikke, og er behovet sparsommeligt, jamen så er en almindelig sækkevogn nok, og de fås for så lidt som 500 kroner, alt efter, hvor store hjulene skal være. Hjulstørrelse dikterer prisen på sækkevognen – også den elektriske.

Dernæst kan du også tjekke de palleløftere, der tilbydes af Ergolift.