Grundlæggende terrassevarmer typer

0

 Stående terrassevarmer

Stående varmeapparater har fuld størrelse og kan ofte flyttes, og de har plads til en gasflaske. Stående varmeapparater er ideelle til havefester og kan sprede varme over en diameter på 6 meter. Fritstående modeller af varmeapparater fungerer som regel omkring 40.000 BTU (britisk varmeenhed. En BTU kan opvarme et pund vand med en grad Fahrenheit.)

Image result for patio heater

Vægmonteret terrassevarmer

Siden de monteres på væggen, kan man ikke flytte rundt på disse Solamagic terrassevarmere. De er beregnet til permanent installation på en veranda, terrasse eller på væggen i en udestue. De fleste er elektriske. Vægmonterede varmeapparater er ideelle, hvor pladsen er knap, og der ikke er plads nok til en bordmodel eller en fritstående model. Afhængigt af størrelsen på varmeapparatet, kan det producerer lige fra under 10.000 BTU varme til over 30.000 BTU.

Hængende terrassevarmer

Hængende varmeapparater hænger fra loftet af en veranda, terrasse eller udestue. Der er ideelle til trange steder og optager ikke plads på væggen, gulvet eller bordet. De fleste er elektriske og kræver permanent installation. Disse modeller spænder i BTU fra under 10.000 til over 30.000.

Terrassevarmer i bordmodel

Terrassevarmere i bordmodel er de letteste at flytte med, og de er et fremragende valg til mindre fester og middagssammenkomster. Varmeapparater i bordmodel er generelt elektriske eller bruger flaskegas. Modeller der kører på flaskegas vil sandsynligvis have et rum til gasflasken. Disse varmeapparater er mindre og kan generelt ikke producere over 30.000 BTU.